Få mad leveret til døren i hjemme karantæne under corona

Mad leveret direkte til døren er en fantastisk måde at holde sig i hjemme karantæne på, men hvordan gør man, hvad koster det og hvor får du mad leveret til døren?

I disse corona-tider er de fleste danskere i hjemme karantæne som følge af Statsministerens lockdown af Danmark, der nu er forlænget til efter Påske. Dette betyder at store dele af danmark er lukket med undtagelse af dagligvarebutikkerne og andre nødvendige indkøbsmuligheder, der er nødvendige for overlevelse.

Det kan også være svært at gå i butikken og samtidig overholde reglen om en meters afstand, samtidig med at mange desværre oplever at andre ikke overholder denne regel, så er turen til dagligvarebutikken er stor smitterisiko for de fleste.

Men en ting mange danskere har glemt eller gået glip af, er muligheden for at få mad leveret til døren mens man sidder i karantæne.

Der findes adskillige muligheder for madleverance til hjemmet som ikke behøver at koste en bondegård. Samtidigt kan det være givende til en ny og spændende hverdag med nye kostvaner og måltider på bordet.

Mad leveret til døren

Undgå at blive smittet eller smitte andre med coruna-virus

En af de oplagte fordele ved få din mad og dagligvare leveret direkte til døren i hjemmet, er at du slipper for at gå i butikkerne.

I disse tider hvor det næsten udelukkende er dagligvarebutikkerne som er åbnet, oplever disse selvfølgelig et massivt boost i antal besøgende hver eneste dag. Dette skaber en store smittefare for alle som besøger butikkerne og bevæger sig udenfor.

Derfor anbefaler jeg at du begynder at se på mulighederne for at

En anden mulighed, hvis du er så heldig at have en Bilka i dit nærområde, er at benytte sig af deres BilkaToGO som egenligt er en Drive-Through hvor du handler dine ting på nettet og derefter afhenter dem færdigpakket uden at gå ud af bilen og komme i kontakt med for mange mennesker.

Få aftensmad leveret til døren i hjemme karantæne

Måltidskasser har længe været populært, men ikke alle kender til dem.

Når du bestiller en måltidskasse får du alt du behøver for at lave lækker og sund aftensmad på rekordtid. Det er individuelt fra den enkelte leverandør af måltidskasser måltidskasserne er færdiglavet og blot skal opvarmes eller om du selv skal sammensætte råvarene til et måltid, der medfølger altid en opskrift så du enkelt og let kan få aftensmaden på bordet.

Aktuelle tilbud på måltidskasser:

  • Aarstiderne – Få en gave med din første bestilling
  • Måltidsboxen – Spar 20 % på første bestilling af måltidskasser
  • Skagenfood – Opret levering og få GRATIS laks

Få dagligvare leveret til døren under corona

Det er selvfølgelig ikke kun aftensmaden som er vigtig at få dækket ind og der findes heldigvis måder hvor du kan få leveret dine dagligvare direkte til døren.

Her kan du handle dagligevare på nettet:

Dagligvare leveret til døren er selvfølgelig en tjeneste mange danskere benytter sig af i disse dage og derfor oplever de fleste leverandører problemer med at følge med i den store mængde efterspørgsel som er kommet fra den ene dag til den anden som følge af Corona-virus og hjemme karantænen.

Hvis du ikke kan få leveret mad hurtigt nok eller ikke kommer igennem hos en leverandør, anbefaler jeg dig at prøve en anden. Udvalget er næsten det samme hos de fleste og de fleste af os kan godt leve med en anden leverpostej frem for den vi plejer i disse krisetider.