I disse corona-tider er hverken motivationen eller lysten til at lave mad særlig høj. Samtidig oplever de fleste danskere en nok mere tomt køleskab en før, da turen til dagligvarebutikken ikke er en del af hverdagens rutiner for os i karantæne. Det kan derfor være fordelagtigt at få mad leveret til døren og for nogle er færdiglavet mad leveret direkte til døren en nødvendighed eller noget man bare ønsker for at slippe for madlavningen. Heldigvis findes der leverandører af måltidskasser der kan være behjælpelige i disse corona-tider, så du slipper for at bryde din hjemme karantæne for at gå ned i butikken og handle dine dagligvare og samtidig udsætte dig selv for unødvendig smittefare af COVID-19.

Når du køber færdiglavet mad leveret til døren, hjælper du os alle sammen med at mindske risikoen for smitte af corona COVID-19 i befolkningen. Derfor opfordre jeg alle der har mulighed for det, at benytte sig af online handel af dagligvare samt måltidskasser og andre leveringsformer af mad.

Færdiglavet mad måltidskasse leveret til døren fra Halkær Ådal

Færdiglavede fryseretter, der både smager og dufter godt som er lavet fra bunden af ordentlige råvarer. Det er sund mad med grøntsager der passer til én eller flere personer.

Hos Halkær Ådal får du leveret hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden. Måltidskasserne er kan bestilles fra én person til det antal du ønsker. Halkær er blandt de eneste leverandører af måltidskasser i danmark som tilbyder færdiglavet mad i deres måltidskasse. De fleste måltidskasser er råvarer som du selv skal tilberede, før det er klar til spisning. Derfor er Halkær Ådal er oplagt valg for dig der ikke gider eller kan lave mad eller har kræfterne til dette.

Gør din hverdag nemmere og få sunde og velsmagende færdigretter leveret til din dør. Ingen bindingsperiode. Leveret direkte fra Nordjylland til hele landet (inkl. alle brofaste øer).

Hos Halkær Ådal kan du vælge imellem 5 forskellige måltidskasser hos Halkær Ådal som alle kan bestilles til x-antal personer og dage.

  1. Halkær-kassen: 1-4 personer i  3-7 dage.
  2. Pensionist-kassen: 1-2 personer i 10 eller 12 dage.
  3. Vegetar-kassen: 1-4 personer i 3-7 dage.
  4. Grønt + fisk-kassen: 1-4 personer i 5 dage.
  5. Grønt + fisk + fugl-kassen: 1-4 personer i 7 dage.

Der kan tilkøbes dessert på alle måltidskasserne fra Halkær Ådal.

Husk at du kan få 10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

Færdigret og mad på under 10-30 minutter fra Skagenfood

Heat & Cook familiekassen er en hjælpende hånd til familien. Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt, så kan du med familiekassen få 1 færdigret som blot skal varmes og 2-3 måltider med fisk, kylling og kød 3 eller 4 dage til 2, 3 eller 4 pers. Ca. 10-30 min. tilberedning

Skagenfood er sund mad leveret til døren og har et bredt udvalg af forskellige måltidskasser der passer til enhver familie og ethvert hjem.

Er du på jagt efter mad der kan tilberedes hurtigt? Så tilbyder Skagenfood forskellige måltidskasser hvor tilberedningstiden er hmellem 10-30 minutter. i Deres Heat & Cook familiekasse medfølger der en færdigret som blot skal opvarmes før den kan spises.

Husk at du kan få gratis levering af 600 gram øko laks hver 4. uge i 3. mdr. hvis du opretter dig inden Mandag 31. Marts 2020. (Værdi kr. 699,-) Gælder kun for nye kunder og ved abonnementsoprettelse.

Måltidskassen hvor du selv kan bestemme fra RetNemt

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren med alt hvad du har brug for til aftensmaden, pakket og klar. Nemt og hurtigt at lave, du skal bare følg den gode opskrift der medfølger din måltidskasse og du kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge.

RetNemt er uden tvivl blandt danskernes favoritmåltidskasser og en af de bedste leverandører der findes når det kommer til mad leveret direkte til døren. Hos RetNemt finder du et stort udvalg af måltidskasser der passer til enhver, hvad end du er vegetar, økolog eller bare helt vild med salat, så finder du en måltidskasse der passer til dig hos RetNemt.

Selvom RetNemt’s måltidskasser ikke er færdiglavet mad, så kan du med fordel vælge deres “hurtige retter” som er måltidskasser der typisk tager under 30 minutter at forberede, så du hurtigt kan få din aftensmad på bordet.

Du kan frit vælge mellem en måltidskasse fra 2 personer og op til 6 hvor af en måltidskasse til 6-personer ofte er nok til 3 voksne + 4 mindre børn da denne er baseret på 6 voksne og en måltidskasse til 2-personer ofte er nok til 2 voksne + 1 mindre barn selvom denne er baseret på 2 voksne.

Herefter kan du vælge hvor mange dage du ønsker at få leveret måltidskasserne, du kan vælge mellem 1-5 dage om ugen, her af mandag – fredag eller bare én bestemt uge dag, dette er helt valgfrit, så hvis du ønsker at få leveret mad til 5 personer hver tirsdag, så kan du gøre dette.

Når du har fundet ud af hvor mange dage og personer din måltidskasse skal indkludere, får du lov til at designe din egen måltidskasse. Du får valget mellem 4 forskellige måltidskasser:

  • Familievenlige – Gode, nye og klassiske retter som falder i familens smag.
  • Hurtige retter – Nemme retter der kan laves på ca. ½ time.
  • Økologiske retter – Mindst 1 økologisk ingrediens i alle retter.
  • Sunde retter – Sund og varieret aftensmad. Alle retter er udviklet med de 10 kostråd for øje.

Afslutningsvis kan du fravælge råvarer og produkter du ikke ønsker i din måltidskasse, dette kan være fordelagtig for dig som er allergisk eller bare hader hvidløg.

Husk at du kan få 15% rabat de første 2 gange – du vælger selv hvilke og hvor mange og sparer op til kr. 369,-

Sund og lækker mad leveret til døren fra Kokkens Hverdagsmad

Få sund og varieret aftensmad med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Du får fri fragt på alle måltidskasser med madretter der kan laves på bare 20 minutter som er sundt, nærende og varieret aftensmad leveret direkte til døren når det passer dig.

Kokkens Hverdags er præcist hvad navnet lyder. Det er hverdagsmad fra kokken som kan smages. Du kan få måltidskasser fra kr. 42,50,- pr. person i alle ugens hverdage. Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge måltidskasse fra 1 person til 5 personer 3-4 dage om ugen.

Har du lyst til at afprøve måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad inden du sætter et abonnoment i gang, kan du vælge engangs-levering og dermed teste om måltidskassen er noget for dig.

Husk at du kan få 20 % rabat på den første måltidskasse.